Tootsie - Stall Callimac

Search
Go to content

Main menu:

Tootsie

Övriga hästar

TOOTSIE

sto f-87 br sth ca 107 cm shetland/welshmountain e. Favör u. Lollipop e. Napoleon

Inköpt 1988, som sällskap till Camillas häst Sessi ( Dark Sensation). När Zandra föddes blev Tootsie hennes ponny, och de hade mycket roligt tillsammans. Så småningom blev Tootsie också en uppskattad läromästare på ridskolan. Nu är hon med ålderns rätt halvpensionär. Hon tycker det är kul att komma ut och röra på sig, speciellt när hon får gå ut i skogen med de "stora" hästarna. Dock går hon bara lättare pass numera.

En personlig ponny, mycket klok. Tar mycket väl hand om sina ryttare.

Tävlad LC dressyr, men kan mycket mer - både fram- och bakdelsvändningar, skänkelvikning och öppna. Även tävlad CR hoppning och har mycket bra hoppteknik. Inkörd, är mycket rolig att tömköra och köra. 7 placeringar tom LC dressyr och 40 cm hoppning under 1997-2001.

RIP Världens Bästa TOOTSIE...
Född 16 maj 1987, Död 26 december 2012.
Jag ska alltid minnas dig:
- som den busiga fölunge som sprang omkring och sparkade de stora hästarna i ridhuset på Mårlinds...
- som den positiva och lättlärda ponny som gillade att jobba vare sig det var för vagn, under tömkörning, som duktig dressyrponny, en baddare på att löshoppa, och den bästa ponnyn på att lära små nybörjare att rida.
- som Zandra Gabrielssons älskade kompanjon på upptåg och bus, och som alltid såg till att hon kom hem ordentligt när ni var ute på äventyr.
- som min goda vän och speciella lilla ponny under de 25 år som hon fick vara med oss.
Världens bästa Tootsie, jag saknar dig så, men nu slipper du att lida... Vila i frid!

 
 
 
Back to content | Back to main menu