Hästfoton - Stall Callimac

Search
Go to content

Main menu:

Hästfoton

 
 

PHOTO IREK

Irek åker ut till tävlingar, hingstvisningar, utställningar och andra evenemang och fotograferar hästar och ekipage.
Bilderna läggs sedan upp i ett galleri, där man kan se dem, och om så önskas, köpa egna exemplar av bilderna. Fån och med april 2011 så samarbetar Irek med Equipe (som bland annat har ett tävlingsadministrationsprogram som används av många arrangörer, och även säljer fotografier från tävlingar). Många av Ireks tävlingsbilder kommer att finnas tillgängliga genom dem.

För att komma till Ireks egen
hemsida med gallerier så klicka här.

Originalfotona i ursprunglig storlek är av mycket god kvalitet, vilket gör det möjligt att få bra kvalitet på en A4-utskrift och ev större. (Bilderna i galleriet är i mindre storlek och med märkning). Kameran som används är en Nikon D90.

Om du vill köpa en fil med en eller flera originalfoton så kontakta oss på e-mail: foton@callimac.se och tala om plats och datum (t ex Tämta 6/6 2010) samt vilka bilder du önskar köpa. Pris beroende på storlek. Beställer du fler än en bild på samma ekipage och vid samma tillfälle, så får du 10% rabatt. Även papperskopior finns att köpa.

Finns du med på ett foto, som du inte vill ska finnas med i Ireks galleri, så tar vi naturligtvis bort fotot om du skickar ett e-mail till oss och talar om plats och daturm, vad du och din häst heter samt vilket foto det gäller.

Och har du önskemål om att Irek ska komma att fota på er tävling eller annat evenemang, så kontakta oss per mail
för att komma överens om detaljer och boka in tiden. Mailadress: irek@callimac.se


 
Back to content | Back to main menu