Medryttare - Stall Callimac

Search
Go to content

Main menu:

Medryttare

Du som vill rida mer än en gång i veckan har möjlighet att bli medryttare på någon av våra hästar. Det är framförallt bra för dig som vill träna och tävla, men inte har tid eller råd med en egen häst.

När du är medryttare på en av våra hästar får du rida självständigt, men UNDER UPPSIKT (vilket innebär en extra trygghet). Det ingår träningar varje månad, eftersom det är viktigt att fortsätta att rida för instruktör för att kunna utvecklas vidare i sin ridning och inte gå tillbaka i utvecklingen eller lägga sig till med ovanor som sedan kan bli svåra att arbeta bort. Det ingår förstås även skötsel och pyssel med hästen!

Du väljer själv hur många dagar i veckan du vill rida (3-5 dagar/vecka) och tillsammans lägger vi upp ett schema med uteritter, dressyr, träningar (och eventuellt tävlingar) allteftersom vad är lämpligt för dig och hästen och beroende på vad du är mest intresserad av. Hoppa får du lov att göra under träningar och tävlingar, men inte på egen hand pga skaderisken. Rida ut gör du också i sällskap med någon av oss, eftersom det aldrig är lämpligt att rida ut ensam OM något skulle hända.

PRISEXEMPEL:

Priset beror på hur stor hästen är, hur mycket du vill rida, och vad du vill göra med hästen. Ca 800-1200 kr/månad inkl träningar. Kostnader för ev. tävlingar tillkommer.

 
Back to content | Back to main menu